Thijs@hobbymatig.nl                                                             Welkom op de sub-pagina 'Over deze website'

 

Ik krijg nog wel eens de vraag waarom deze website er wat kaal uit ziet. Dat heb ik bewust zo gedaan. Het heeft meerdere oorzaken.

Ik vind dat deze website bedoeld is om informatie over te dragen, en foto’s natuurlijk. Het moet net zo lekker lezen als een boek, feitelijk lees je door het bezoeken van deze website een online-boek welke zo af en toe een update beleefd. Heel veel voor weinig dus.

Verder stoor ik me wel eens aan schreeuwerige website’s, waar je zo lang aan het zoeken bent naar hetgeen je zoekt, dat je er scheel van gaat kijken. Om eens een teken af te geven dat het ook anders kan heb ik het andere uiterste opgezocht.

  Ook zitten er voor mij voordelen aan. Ik ben veel minder tijd kwijt aan het programmeren van allerlei ingewikkelde scripts, zodat ik meer tijd heb om mijn hobby uit te oefenen zoals ik deze het liefste beoefen: De hele dag! En niet de halve dag achter een computer vertellen wat ik gedaan heb.